Stiu ca se apropie ziua in care iti vei creea propria poveste, ziua nuntii.

Sunt convinsa ca in ultimele luni ai pus la punct pana la cele mai mici detalii, astfel incat ziua aceasta sa fie asa cum ai visat. Acum a venit momentul sa iti gasesti timp pentru tine, draga mea! In cea mai importanta zi din viata voastra te voi ajuta sa stergi orice urma de stres si oboseala de pe chipul tau si te voi transforma in cea mai buna versiune a ta. Exista un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont: nunta ta nu este cel mai potrivit moment pentru a incerca diferitele tendinte de make-up. Foloseste un machiaj care trece testul timpului de fiecare data, indicate fiind variantele naturale sau cele clasice. Daca esti o persoana creativa, cu o personalitate puternica, sigur vei dori sa iesi din tipare. Impreuna vom gasi machiajul care te va pune in valoare si care iti va conferi increderea necesara pentru a straluci.

Pentru a veni si mai mult in ajutorul tau ti-am pregatit o lista cu sfaturi, pentru a te pregati cum trebuie inainte de sesiunea de make-up finala:

1. Hidratarea zilnica si suficienta a corpului;
2. Ingrijirea scrupuloasa a tenului;
3. Demachierea si curatarea zilnica;
4. Folosirea unei creme hidratante, adecvate tenului tau;
5. Atentie sporita acordata zonei ochilor, folosind o crema dedicate;
6. Tratamente cosmetice potrivite tenului ; ultimul tratament sa fie aplicat cu 2 saptamani inainte de eveniment;
7. Efectuarea unui gomaj in seara de dinainte;
8. Stilizarea sprancenelor efectuata cu o zi sau doua inainte de ziua nuntii;
9. Odihna sa nu fie neglijata;
10. Si nu in ultimul rand vom face o proba de machiaj inainte de ziua nuntii, pentru a avea o imagine clara a detaliilor finale.

Si nu in ultimul rand vom face o proba de machiaj inainte de ziua nuntii, pentru a avea o imagine clara a detaliilor finale.
În portofoliul meu se regăsesc atat colaborări pentru şedinţe foto, cat si pictoriale pentru reviste, editoriale bride si campanii, insa ca Make-up Artist, am considerat intotdeauna că cea mai valoroasă experienţă am obţinut-o realizând machiaje pentru femei ca mine şi ca tine. Am lucrat cu o multitudine de chipuri, le-am pus în valoare trăsăturile preferate şi le-am ascultat neliniştile vis a vis de trăsăturile pe care se simţeau nesigure si impreuna am reusit sa construim machiajul potrivit.

Veţi regăsi aici poveştile mireselor ce s-au lăsat pe “mâna mea”.

Elena Vasilescu:

„Experiența Tania începe datorita unui coșmar de care nu scapam: din lipsa de timp ajungeam la nunta mea nemachiata. Eram atât de îngrozită si auzisem atâtea povesti cu mirese nemulțumite încât neliniștea aceasta trebuia eliminată . Pe draga de Tania am găsit-o pe Facebook. M-a cucerit de la primul schimb de mesaje. Iar prima noastra întâlnire fata in fata nu a facut decât sa confirme prima impresie .
Imi place ca nu e interesată doar de exterioarul tau , ci de povestea ta si bineînțeles de evenimentul pe care il organizezi /participi. Ea își culege informațiile intr -un mod atât de elegant încât e o plăcere sa discuți cu ea .
Iată cum au decurs lucrurile.
Prima etapa :definirea sprâncenelor . Fetelor , chiar as numi-o proba de foc. Cine știe sa faca arta din sprâncene atunci știe totul sa faca .
A doua etapa :proba machiajului ales pentru ziua nunții . Sa nu sariti peste ea si ar fi bine sa o folosiți pentru o ocazie specială ca sa o testați . Eu mi -am dorit un machiaj mai special fata de ceea ce port de obicei . Un Smokey care se potrivea perfect ochilor căprui si parului saten . Foarte bine executat. Am plecat de la Tania atât de incantata însă pe parcursul zilei de câte ori ma uitam in oglinda nu ma recunoașteam . Așa ca am luat telefonul si am sunat -o ca sa discutam .
Împreuna cu ea mi -am dat seama ca de fapt eu vroiam un machiaj care sa ma reprezinte .
Etapa a treia s-a întâmplat a doua zi , adică in ziua nuntii. Optiunea finala a fost un machiaj leger si spre natural. A fost cea mai buna alegere . Sub arșița soarelui de iunie care părea de iulie , sub efectul emoțiilor si dominata de dans si voie buna, machiajul s-a comportat excelent. Iar eu m-am simțit eu însami.

Sfatul pe care il am pentru voi e sa aveti încredere in imaginea voastră . Oricum sub pensula Taniei , devenim cu toate o opera de arta .Va doresc sa aveți norocul sa o întâlniți pe Tania, e aceea persoana care va marchează intr-un mod subtil. In felul acesta ar trebui sa fim cu toții , dominați de pasiune si nu de ritmul nebun al societății .
Cu drag , Elena .”

Carolina:

Arareori întalnesc femei care stiu din prima ceea ce vor si cum sa  imi comunice toate aspectele ce tin de viziunea lor asupra machiajului de mireasa. Carolina şi-a dorit să poarte un machiaj în care buzele nu erau deloc accentuate, iar machiajul ochilor avea să îi evidenţieze privirea şi să îi confere o notă aparte.

Atat eleganta cat si feminitatea  Carolinei, precum şi stilul ei vestimentar îmi amintesc de Jackie Kennedy, style icon-ul anilor ’60 renumit pentru diplomaţia sa, educaţia aleasă şi iubirea pentru frumos şi lux.

Diana:

Deşi are cel mai angelic chip, pe Diana o definesc personalitatea puternică şi energia molipsitoare. A vrut ca accentul să cadă pe ochi, întrucât buzele erau automat puse în valoare de zâmbetul cald şi am convenit împreună că nuanţa ochilor ei căprui ar fi cel mai bine complimentată prin tonuri de maro .