Decembrie cu stil si tendinte

Un Decembrie cu stil si tendinte

Luna Decembrie a venit doar cu lucruri frumoase. Unul dintre acestea a fost invitatia facuta de Andreea, gazda Atelierului Zenya, la un workshop organizat exclusiv clientelei sale cu tema „Style: Tips and Trends” A fost cu adevarat o mare placere sa cunosc acele femei frumoase, rafinate, sofisticate dar in acelasi timp foarte indraznete si dornice de noutate, de tendinte si de noi schimbari in ceea ce priveste stilul vestimentar, make-up-ul si hair-stylig-ul.Pentru ele am venit cu 3 propuneri de make-up: look-ul de zi,look-ul de seara si un look de mireasa, intru-cat printre invitate erau si viitoare mirese.Frumoasele modele Iulia, Larisa si Catalina (MRA Agency) ne-au ajutat sa transpunem vizual tendintele sezonului 2015/2016.

Propunerea mea pentru look-ul de zi a fost accentul pe tenul transparent cu efect de proaspat, curat si hidratat iar elementul forte am ales sa fie eyeliner-ul conferind un plus de intensitate privirii si contur intregulului look. Am pastrat forma naturala a sprancenelor,care m-au impresionat prin grosimea lor nativa.Dealtfel sprancenele groase sunt in trend-urile acestui sezon,exprimand incredere si putere feminina. Pometii i-am conturat discret in nunate calde de terracotta si buzele le-am pus in evidenta printr-un glos transparent lasand culoarea naturala a buzelor sa dea acea tusa de culoare roze-nude.

De obicei machiajul de seara in tiparul multor femei este cel pus in evidenta prin clasicul ruj rosu. Nu este gresit. Doar ca eu am vrut sa vin cu o alta abordare, una mai „soft” si mai delicata.Am optat pentru un fume in nuante calde de bej si marouri satinate care au creat o adevarata poveste la nivelul ochilor. Accentul ochilor fiind pus si mai mult in evidenta de un ten foarte bine uniformizat, buze conturate in nunate naturale si pometi indulciti cu o tusa de piersiciu. Acest machiaj nu este unul pretentios ba din contra este unul neutru si pretabil pentru aproape orice tinuta de eveniment.

In viziunea mea mireasa o asociez mereu cu ceva divin, delicat, elegant, rafinat, sensibil si frumos.Pentru a crea un machiaj de mireasa am nevoie de mai multe surse de inspiratie cum ar fi: rochia de mireasa, accesorii, par, flori, tematica evenimentului precum si contextul acestuia.In cazul nostru Catalina cu trasaturile ei delicate si minunata rochie din dantela m-au inspirat foarte mult catre un look diafan.Folosind doar culori pastelate satinate am reusit sa-i confer un look cu totul special, efectul de „glowing” punandu-i in evidenta frumusetea naturala. Nuanta de roze pe buze vine in completarea intregului machiaj conferindu-i efectul de proaspat,de viata, de bucurie.

Tania Cozma

Makeup Artist

No Comments

Post a Comment